Clinică de obstetrică și ginecologie în Timișoara

Labioplastie la clinica estet & gyn din Giroc-Timisoara | dr. STElA Cojocaru

Aspectul estetic al labiilor are o importanta deosebita cu implicatii asupra stilului de viata(necesitatea de a purta numai un anumit tip de imbracaminte si lenjerie) si desigur asupra vietii sexuale.Chirurgia Estetica , permite corectarea acestor aspecte conferind satisfactie atit din punct de vedere estetic cit si psihic. Consultatia de chirurgie estetica sau Ginecologie Estetică,este cea care precizeaza indicatia de labioplastie si tehnica necesara.

Labioplastia: este o tehnica estetica de imbunatatire a aspectului labiilor mici fara afectarea insa functiei acestora. Anestezia este generala IV , peridurală sau locala și pacienta nu necesita spitalizare.
Preoperator trebuie facute o serie de analize de sange astfel incat sa excludem eventualitatea unor probleme de coagulare ale sangelui. Zona vulvara este extrem de bine vascularizata si sangerarea poate fi foarte abundenta. Cu cel putin 2 saptamani inainte de operatie este nevoie sa se intrerupa administrarea oricarui medicament, cu exceptia celor prescrise de chirurgul dvs. Cateva zile inainte de operatie se va face toaleta vaginala cu apa calda si solutii antiseptice vaginale, apoi se va introduce in vagin un ovul cu betadina. Ultima masa va fi seara de dinainte de ziua operatiei, o masa alcatuita din alimente usor de digerat. Apoi este interzis sa mai mancati, sa beti apa sau sa mestecati guma. Stomacul trebuie sa fie golit de secretii si alimente in eventualitatea in care se decide ca operatia sa se desfasoare cu anestezie generala.
Are nu numai avantajul de schimbare a aspectului estetic al vulvei, dar imbunatateste si starea de spirit si increderea in sine. O imagine apropiata de rezultatul obtinută de corectia labiilor mici care sunt dezvoltate in exces ,se face printr-o interventie chirurgicala care presupune scurtarea si modelarea acestora. Tehnicile de corectie sunt mai multe, functie de anatomia fiecarei paciente in parte.
conditia medicala (trecuta si prezenta) hipertensiune arteriala probleme de coagulare a sangelui probleme privind cicatrizarea. medicatia curenta, inclusiv suplimentele nutritionale si remediile naturiste operatiile precedente alte tratamente de care ati beneficiat pentru fata. Pentru ca reducerea semnificativa a greutatii dupa operatie poate afecta rezultatele, este important sa mentionati daca intentionati sa slabiti. Este preferabil sa se efectueze procedura cand sunteti la o greutate stabila.
Marea majoritate a operatiilor decurg fara complicatii majore, insa corectia labiilor mici si mari, implica un anumit grad de risc ca orice procedura chirurgicala. In timpul consultatiei preoperatorii, Dr. MIhail COJOCARU ,va va explica toate complicatiile care se pot ivi si va va raspunde la toate intrebarile. Pot sa apara: Postoperator exista riscul sangerarilor importante de aceea este nevoie sa ramaneti internata pentru 24 de ore, Apoi pot apare echimoze (vanatai) pe arii variabile, De obicei cu localizare perineala care pot cobora pe coapse uneori. Pierderea sensibilitatii pe anumite zone (de obicei tranzitorie). Daca igiena nu este perfecta poate apare infectia plagilor operatorii. Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite! Marea majoritate a cicatricilor vor fi ascunse in cutele naturale ale pielii. Dupa operatie, veti avea o vulvă intinerita si mult mai proaspata s1i sexi.
Este necesar sa va consultati cu doctorul pentru pregatirea preoperatorie: renuntarea la fumat cu cateva saptamani inainte si dupa operatie evitarea anumitor medicamente lasarea parului sa creasca mai lung pentru acoperirea inciziilor pe perioada vindecariiPot sa apara: Postoperator exista riscul sangerarilor importante de aceea este nevoie sa ramaneti internata pentru 24 de ore, Apoi pot apare echimoze (vanatai) pe arii variabile, De obicei cu localizare perineala care pot cobora pe coapse uneori. Pierderea sensibilitatii pe anumite zone (de obicei tranzitorie). Daca igiena nu este perfecta poate apare infectia plagilor operatorii. Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite! Marea majoritate a cicatricilor vor fi ascunse in cutele naturale ale pielii. Dupa operatie, veti avea o vulvă intinerita si mult mai proaspata s1i sexi.
Labioplastia dureaza de obicei o oră sau chiar mai mult daca vi se va face mai mult de o singura procedura. Pentru proceduri extinse, se poate programa 2 sedinte separat.
Fiecare are un ritm de vindecare propriu dar va puteti astepta la urmatoarea evolutie a recuperarii. Majoritatea pacientelor se simt bine dupa operatie. Totusi, cea mai intalnita complicatie este aceea de sangerare in primele ore dupa operatie. De aceea dorim sa ramaneti la clinica noastra sau in apropiere primele patru ore de la operatie. Dupa operatie veti purta lenjerie adecvata. Pentru a asigura o vindecare rapida este nevoie de o baie zilnica sau un dus usor. Suturile se resorb, astfel incat nu este nevoie de o indepartare a acestora. Activitatea sexuala poate fi reinceputa intre doua si patru saptamani dupa operatie. Majoritatea pacientelor sunt foarte multumite dupa operatia de micsorare a labiilor.
Se vor vedea imediat după operație, dar rezultatele finale vor fi vizibile dupa cateva luni. Dupa operatie veti avea o vulvă mai proaspata, intinerita și sexi. Mentinerea aspectului depinde de foarte multi factori ca genetica sau stilul de viata. Desi operatia are efecte de durata (5-10 ani), nici o procedura estetica nu poate opri procesul de imbatranire. Dr. MIhail COJOCARU ,va va sfatui cum sa va mentineti cat mai mult noul aspect intinerit.
Vizitele de urmarire sunt importante pentu monitorizarea intregului proces de vindecare. Prima vizita se va face in primele zile dupa operatie. In prima saptamana pot fi necesare 2-3 vizite pentru pansament. Doctorul va poate solicita sa veniti la inca 1-2 controale pentru a monitoriza atent rezultatele pe termen lung.
Da, este posibil. In functie de ce decide doctorul dupa consult, labioplastia se poate completa in acelasi timp si cu alte operatii estetice ginecologice :, Reducţia clitorisului Clitoropexia sau reducţia “glugii” clitorisului Augmentarea punctului G Augmentarea subunităţilor genitale Lipoaspiraţie pubiană Deformităţile genitale externe Pretul total fiind mai scazut decat daca acestea s-ar efectua separat.
Pretul pentru o Labioplastie porneste de la 1200 -1500 de euro . Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele si scosul firelor. Pentru a vedea lista completa de preturi Labioplastie , accesati .
6484 6485
6487 6488
6490 6491